Antalya'da bir otel, sebze ve meyve kabuklarını değerlendirerek atık miktarını yüzde 30 azalttı. Misafirlere indirim sunarak israfı önleyen otel, "Sıfır...
Keçiören Belediyesi tarafından üretilen 22 ton sebze ve meyve, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının iş birliğiyle ihtiyaç sahiplerine...
Ankara'nın Sincan ilçesinde, Eko-Çiftlik Sıfır Atık Eğitim Merkezi'nde 24 dönümlük arazide katı atıklar gübre olarak kullanılıyor. Ata tohumlarıyla yetiştirilen sebze...
Trabzon'da yaşayan 61 yaşındaki emekli TIR şoförü Haydar Usta, bahçesinde yetiştirdiği meyve ve sebzelerin fazlasını kapısının önüne bırakıyor. İhtiyacı olanlar...